info@liesbethvanopzeeland.nl

   contact 06-41709696

Veelgestelde vragen


 • Wat is het verschil tussen permanente make-up en microbladen?
  Ik werk met een machine welke is gekoppeld aan een pen die een naaldmodule bevat. Deze naald zuigt het pigment op en maakt heel snel op-en-neer bewegingen tegen de huid. Als ik bijvoorbeeld een haartje pigmenteer, maakt de naald eigenlijk allemaal minicule gaatjes/stipjes in de huid. De naald brengt het pigment in de huid. Dit is erg fijn voor de huid om te herstellen. Microblading gebeurt met een scherp mesje. Er worden kleine snedes in de huid gemaakt. Als de huid open is, wordt er pigment aangebracht. Aangezien bj microblading niet kan worden ingekleurd, is microblading alleen geschikt voor het zetten van hairstrokes, Ook kan er bij microblading geen 3D effect worden gecreëerd, aangezien de snedes niet over elkaar heen mogen lopen. Meer weten? Lees hier meer over in dit artikel.
 • Wat is het verschil tussen permanente make-up en een tatoeage?
  Permanente make-up vervaagt na enkele jaren uit de huid. Dit is fijn omdat niet alleen het gezicht zelf verandert, maar ook smaak en mode. Een tatoeage wordt gezet met de bedoeling om altijd zichtbaar in de huid te blijven zitten. De pigmenten in de permanente make-up zijn transparanter en worden minder diep in de huid aangebracht.
 • Hoe lang blijft permanente make-up in de huid zitten?
  Bij wenkbrauwen kom je gemiddeld na een jaar weer terugkomt voor een eenmalige touch-up. Als je er niets aan zou doen verdwijnt de make-up na enkele jaren, hij verbleekt als het ware. Zwarte eyeliners blijven een stuk langer in de huid en soms zelfs altijd (licht) zichtbaar.
 • Hoeveel behandeling zijn er nodig?
  Er zijn altijd minimaal 2 behandelingen nodig. Na de 1e behandeling wordt direct een vervolgbehandeling ingepland. Deze volgt na minimaal 6 weken. Bij de 2e nabehandeling zal worden gekeken of er een 3e nabehandeling nodig zal zijn. Indien dit nodig is, zal deze laatste behandeling kosteloos zijn. Voor opfrisbehandelingen na een jaar is 1 behandeling vaak voldoende.
 • Doet het pijn?
  Er worden miniscuul klein gaatjes in de huid gemaakt gemaakt. Het kan iets gevoelig zijn, maar over het algemeen valt de pijn erg mee. De meeste klanten die de deur uit gaan zeggen: “ik zag er best tegenop, maar de behandeling viel me reuze mee”!
 • Hoe lang duurt een behandeling?   
  Voor een 1e behandeling zult u 2 uur uit moeten uitrekken. De 2e behandeling duurt een uur. Lees hier meer hoe een eerste behandeling verloopt.
 • Hoe permanent is permanente make-up?   
  Permanente Make Up ook wel Semi Permanente Make Up genoemd. Het is namelijk niet 100% blijven. Tatoeage is wel blijvend. De huid vervaagd de pigmenten geleidelijk een opfrisbehandeling is dan ook raadzaam.
 • Ik traan, tril en nies heel erg tijdens een behandeling, is dit erg?
  Dit is heel normaal. Tranen houden het oog schoon tijdens een behandeling wat een maar goed is. Tijdens de behandeling geeft het iets meer werk maar het heeft geen nadelig effect op het resultaat.