info@liesbethvanopzeeland.nl

   contact 06-41709696

Over Liesbeth

Liesbeth van Opzeeland


De voorliefde voor make-up zat er al in toen ik als 4-jarig meisje een plastic make-up pop kreeg. Binnen een paar dagen was alle make-up op, inclusief voor de voorraad van mijn moeder die niet zo blij was met de mascara-vlekken in het huis. Jaren later nu ik 31 ben, zit die liefde voor make-up er nog in!
Na een start als schoonheidsspecialiste ben ik inmiddels specialist in het zetten van permanente make-up. De opleiding heb ik gevolgd bij Hulscher cosmetics in Almere. Ik verzorg dan ook geen andere behandelingen dan permanente make-up in mijn salon in Heerhugowaard. Ik ben aangesloten bij de NSGP; een stichting waar alleen specialisten zich bij mogen aansluiten na vertoon van vakkundig werk. Ook heb ik een aanbeveling van de GGD als het gaat om veiligheid en hygiene.
Het geeft mij heel veel voldoening om iemand nog mooier te maken en een stukje gemak toe te voegen in haar dagelijkse leven. We werken hard en zijn erg druk. Nu komen we tenminste altijd verzorgd voor de dag, ook als we ons een keer verslapen of zonder make-up bij het zwembad liggen tijdens de vakantie.
Iedere klant heeft een ander gezicht en smaak. Samen kom je tot een mooie vorm en de juiste kleur.
Het mooiste moment is toch wel op het einde van de behandeling als de klant in de spiegel kijkt, lacht en hardop “heel mooi!” zegt!
Wil jij ook genieten van perfecte wenkbrauwen die de hele dag in shape zijn of kies liever voor een eyeliner? Wil je ook complimenten ontvangen over je make-up en niet meer hoeven om te kijken naar je make-up na een regenbui, tijdens het sporten, tijdens je vakantie of vroeg in de ochtend? Maak dan snel een afspraak!

Groetjes,
Liesbeth van Opzeeland


www.veiligtatoeerenenpiercen.nl
www.nsgp.nl