info@liesbethvanopzeeland.nl

   contact 06-41709696

Lippen

Permanente make-up kan ook worden aangebracht op de lippen.
Puur omdat het mooi is of met een ander doel. Vormcorrecties in natuurlijke liptinten of het verdoezelen met lipkleur van littekens in de huidoverloop.
Lippen kunnen volledig worden ingekleurd of er kan vanaf de liplijn worden ingekleurd met overloop naar een zachte schaduw. Ook kan de buitenrand van de lippen worden aangezet, zodat er een strakkere lipvorm kan worden creëert Met een kleur uitloop naar binnen, voor wie zijn lippen niet volledig wil laten inkleuren.
Naar keuze kan er gekozen worden voor een dekkende kleur of juist een wat meer transparante kleur. Zijn je lippen niet helemaal gelijk? Dan is het bijvoorbeeld mooi om alleen de buitenlijn van de lippen in te kleuren met een natuurlijke tint. Wil je opvallend, kies dan bijvoorbeeld een rood of oranje tint voor de gehele lip. Bij twijfel, kom dan kosteloos en vrijblijvend langs op intake.

Het pigment in de lippen wordt opgebouwd over meerdere behandelingen. 3 behandelingen zijn er minimaal nodig met een tussenpoos van 6 weken.

Wat en wanneer kan het niet?
*Het is niet altijd mogelijk om ver buiten de eigen liplijn te pigmenteren. Dit is per persoon verschillend. Optisch kunnen er vollere lippen worden gecreerd door op de juiste manier om te gaan met schaduw en kleur (te highlighten).
Voor wie echt vollere lippen wilt heeft meer baat bij lipfillers via een cosmetisch arts.
*Nude tinten worden ook niet gebruikt bij lip – permanente make-up. Deze pigmenten worden in der loop ter zijn grijs. Lichtroze en perzik tinten komen wel in de buurt, als er maar roze, rood oranje of bruin in het pigment zit.
*Lippen kunnen ook niet lichter worden gemaakt dan de eigen natuurlijke lipkleur.
*Donkere vlekjes in de natuurlijke lip kunnen ook niet gecamoufleerd worden.
*Dames die zwanger zijn of borstvoeding geven
*Niet tijdelijk mogen stoppen met bloedverdunners
*Vaak een koortslip hebben (vaker dan 4 keer per jaar)